crossIcon

Website verhuisd

Respondenten.nl is onderdeel van Norstat Group. Vandaar dat de website voor opdrachtgevers is verhuisd naar norstat.nl.

Naar de website

Wat is Zakelijkpanel.nl? 
Zakelijkpanel.nl helpt merken, klein en groot, om te groeien en zich te ontwikkelen. Dit kan niet zonder de mening en de input van de (potentiële) eindklant, de zakelijke gebruiker. Zakelijkpanel.nl is het onderdeel van Respondenten.nl dat zich volledig richt op ondernemers, professionals en mensen voor wie het interessant is om aan business-to-business marktonderzoeken mee te werken. 

Hoe zit het met de vergoeding? 
Uiteraard staat er een vergoeding tegenover het meedoen aan onderzoeken. U ontvangt deze vergoeding van onze opdrachtgever, zij bepalen dan ook de hoogte van de vergoeding. U kunt rekening houden met circa 100 euro voor een onderzoek van een uur. 

Hoe vaak gaan jullie mij benaderen? 
Zodra het inschrijfformulier aan ons is verstuurd komt u in ons panel. U hoeft niet bang te zijn dat wij je vanaf dat moment dagelijks lastig gaan vallen met allerlei telefoontjes of mailtjes. Respondenten mogen maximaal 1 x per half jaar meedoen aan een onderzoek dus het kan best gebeuren dat u een tijdje niets van ons hoort.

Hoe gaat dat precies als jullie mij uitnodigen? 
Als wij contact met u opnemen voor een bepaald onderzoek kunt u op dat moment zelf beslissen of u wel of niet mee wilt doen. Als u geen zin heeft of geen tijd maakt dat niets uit. Er komt vast wel weer een volgende keer.